.

سوالات متداول مربوط به دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم

1ـ دانشگاه به چه صورت و در چه مقاطع و دوره هایی پذیرش دانشجو دارد؟

دانشگاه صرفا از طریق آزمون هایی که توسط سازمان سنجش برگزار می گردد برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دوره روزانه (آموزش رایگان) و دوره شبانه (پرداخت شهریه) دانشجو می پذیرد.

2ـ شیوه تحصیل در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم چگونه است ؟

تحصیل در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بصورت تمام وقت و حضوری می باشد. (دانشگاه فاقد دوره های نیمه حضوری و مجازی می باشد) و شیوه برگزاری کلاس های درس برای خواهران و برادران بصورت مجزا  برگزار می گردد.

3 ـ دانشگاه در چه رشته هایی پذیرش دانشجو دارد؟

در رشته علوم قرآن و حدیث، و رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی در مقطع کارشناسی و در رشته علوم قرآنی، و رشته تفسیر وعلوم قرآن در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

4 ـ دانشگاه شامل چند دانشکده و در چه محل هایی می باشد؟

دانشگاه دارای 16 دانشکده محل تحصیل با عنوان دانشکده علوم قرآنی در شهرهای تهران، قم، مشهد، شیراز، آمل، اصفهان، بجنورد، خمین، خوی، زابل، زاهدان، شاهرود،کرمانشاه، مراغه، ملایر، و میبد می باشد؛ که تمامی اموردانشجویان از ثبت نام دانشجو، تحصیل، و مراحل فارغ التحصیلی در این دانشکده ها انجام می پذیرد؛ و امور کلی دانشکده ها زیر نظر سازمان مرکزی با عنوان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم واقع در قم انجام می گیرد.

5 ـ اعتبار مدارک تحصیلی دانشگاه به چه میزان می باشد؟

با توجه به اینکه دانشگاه به لحاظ قوانین آموزشی و پژوهشی مطابق آیین نامه های صادره از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و زیر نظر آن وزارت فعالیت می کند، مدارک تحصیلی دانشگاه نیز مورد تأیید وزارت علوم می باشد و دانشنامه دانش آموختگان پس از امضای رئیس دانشگاه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، با امضای وزیر یا معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صادر می گردد.

6 ـ تخصیص وام دانشجویی به دانشجویان دانشگاه چگونه است ؟

پذیرفته شدگان این دانشگاه از تمامی مزایای وام های تحصیلی، شهریه شبانه ، ازدواج، ودیعه مسکن و غیره در صورت تأمین اعتبار از صندوق رفاه سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  بهره مند می باشند.

7 ـ وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی چگونه است؟

به تمامی پذیرفته شدگان دوره روزانه ، خوابگاه دانشجویی تعلق می گیرد، و برای دانشجویان دوره شبانه(نوبت دوم) دانشگاه هیچگونه تعهدی برای ارائه خوابگاه ندارد و فقط در صورت دارا بودن فضای مازاد، برای این دانشجویان خوابگاه تعلق می گیرد؛ در ضمن دانشگاه فاقد خوابگاه متأهلی می باشد.

8 ـ شرایط پذیرش دانشجو در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم چگونه است؟

برای آگاهی از شرایط پذیرش دانشجو در دانشگاه به دفترچه راهنمای ثبت نام (شماره 1) و دفترچه انتخاب رشته (شماره 2) منتشر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور در سایت آن سازمان مراجعه نمایید.

9 ـ آیا دانشگاه دارای تعهد بورسیه برای دانش آموختگان می باشد؟

دانشگاه هیچگونه  تعهدی در خصوص  بورسیه  یا  استخدام دانش آموختگان دانشگاه ندارد.

10 ـ در چه مقاطعی و در چه نیمسالی امکان میهمان و انتقال وجود دارد؟

درخواست میهمانی و انتقال صرفا در مقطع کارشناسی و پس از یک نیمسال تحصیلی یعنی در نیمسال دوم به بعد انجام می پذیرد، و میهمانی و انتقال در مقطع کارشناسی ارشد ممنوع می باشد.

11 ـ درخواست میهمان و انتقال چگونه صورت می پذیرد؟

میهمانی به دانشگاه های دیگر تنها یکبار در سال در اردیبهشت ماه از طریق سامانه میهمان و انتقال وزارت علوم براي دو نیمسال اول و دوم صورت می پذیرد.

میهمانی و انتقال بین دانشکده های علوم قرآنی با درخواست دانشجو به آموزش دانشکده مبدا و موافقت دانشکده های مبدا و مقصد انجام می گیرد.

تغییر رشته صرفا با موافقت دانشکده مبدا و ارسال درخواست دانشجو و موافقت سازمان مرکزی دانشگاه و دانشکده یا دانشگاه مقصد انجام می گیرد.

١١:٢٨ - چهارشنبه ٢٨ تير ١٣٩٦    /    عدد : ٢٩٩٠    /    تعداد نمایش : ٨٧٢٠

برای این خبر نظری ثبت نشده است