.

چاپ        ارسال به دوست

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری 98 (رشته های با آزمون) دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری 98 (رشته های با آزمون) دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم

ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته سال 1398 این دانشگاه، زمان و مکان و مدارک لازم جهت ثبت نام از این عزیزان به شرح ذیل، اعلام می گردد.

ثبت نام غیر حضوری در سامانه گلستان:

زمان ثبت نام غیرحضوری:

چهارشنبه 98/06/27 الی شنبه 98/06/30

مدارك‌ لازم‌ جهت ثبت نام غیرحضوری:

بارگذاری تصویر مدارک ذیل در فرآیند پذیرش دانشجو در سامانه گلستان

1- صفحه اول با توضیحات شناسنامه

2- کارت ملی

3- عکس

4- مدرک دال بر وضعیت نظام وظیفه برادران

5- اصل یا گواهی مدرک پیش دانشگاهی یا پایان دوره متوسطه نظام جدید

6- اصل یا گواهی مدرک دیپلم

6- رسید درخواست تأییدیه مدرک پیش دانشگاهی یا پایان دوره متوسطه دوم نظام جدید

دستورالعمل ثبت نام غیر حضوری:

- بعد از کلیک بر روی لینک ورود به سامانه گلستان در صورت مواجه شدن با خطا، گزینه دوم"Continue to this website (not recommended)" انتخاب گردد.

- جهت تسریع و تسهیل در امر ثبت نام غیر حضوری، حتی المقدور در ساعات کم ترافیک مصرف اینترنت در شبانه روز به سامانه مراجعه کنید.

- داوطلبان مي‌بايست با نام كاربري: شماره داوطلبي + u981 و كلمه عبور: كدملي وارد پنل نرم افزار شده و از طريق بخش پذيرش غيرحضوري اقدام به تكميل اطلاعات دانشجو و ارسال مدارك از طريق نرم افزار نمايند.

- علامت "+" در زمان وارد کردن نام کاربری بین کد u981 و شماره داوطلبی  نباید ثبت گردد.

- داوطلبيني كه كدملي آنها كمتر از ده رقم مي باشد مي بايست به تعداد كم بودن ارقام عدد صفر را به ابتداي شماره ملي خوداضافه نمايند و در بخش كلمه عبور وارد نمايند.

- پس از تكميل تمامی اطلاعات درخواستی و ارسال مدارك، داوطلبين محترم مي بايست از طريق نرم افزار گلستان گزارش شماره 1800 مشخصات كامل دانشجوي جديدالورود را از طريق منوي «دانشجو، پذيرش غيرحضوري، گزارش ها» چاپ كرده و در روز ثبت نام به آموزش دانشكده مراجعه و نسبت به تحويل اصل مدارك اقدام نمايند.

-  در صورت عدم موفقیت در ثبت نام غیر حضوری، داوطلب می تواند با مراجعه به دانشکده محل قبولی، واحد آموزش جهت تکمیل ثبت نام اقدام نماید.

مراجعه حضوی جهت ثبت نام:

زمان ثبت نام حضوری:

شنبه 98/06/30، یکشنبه 98/06/31 و دوشنبه 98/07/01

مکان ثبت نام حضوری:

مراجعه به دانشکده های علوم قرآنی محل تحصیل در سراسر کشور بر اساس کد رشته پذیرفته شده طبق جدول ذیل.

تذکر مهم:

قید شهر مقدس «قم» در کنار نام دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، صرفا به دلیل وجود سازمان مرکزی دانشگاه در این شهر می باشد؛ لذا صرفا داوطلبان معرفی شده به کد رشته های ذیل، به آدرس های درج شده در جدول ذیل جهت ثبت نام مراجعه نمایند. و از مراجعه به سازمان مرکزی دانشگاه، اکیداً خودداری نمایند.

دانشکده

رشته

روزانه

نوبت دوم(شبانه)

تهران

35346

35347

آدرس: خیابان حافظ/ خیابان سخایی/  بعداز چهارراه سی تیر/ دانشکده علوم قرآنی تهران.  تلفن:  66719756-021

مشهد

35352

35353

آدرس: مشهد/ خيابان سناباد/ نبش سناباد 33/ دانشکده علوم قرآنی مشهد.  تلفن:  38449600 -051

دولت آباد اصفهان

35348

آدرس: دولت آباد برخوار/ بلوار طالقانی/ خ حسام دولت آبادی/ دانشکده علوم قرآنی اصفهان.  تلفن:  45850771-031

زاهدان

35349

آدرس: زاهدان/ انتهای جنوبی بلوار بزرگمهر/ دانشکده علوم قرآنی زاهدان.  تلفن: 33294765-054

شیراز

35350

آدرس: بلوار مطهری ( زرگری سابق )/ نبش مجتمع تجاری سینا/ دانشکده علوم قرآنی شیراز.  تلفن:  36284071-071

قم

35351

آدرس: قم/ بلوار 15 خرداد/ نبش خیابان نوبهار/ دانشکده علوم قرآنی قم.  تلفن:  37780150-025

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری:

هر يك از پذيرفته‌شدگان كدرشته‌هاي امتحاني( پذيرش با آزمون) مي‌بايست مدارک ذيل را براي ثبت‌نام تحويل نمايند.

1- اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه

2- اصل و کپی کارت ملی

3- عکس4*3 (6 قطعه) تهیه شده در سال جاری

4- اصل و کپی مدرک دال بر وضعیت نظام وظیفه برادران (با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي مندرج در صفحه 20 تا 22 دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره 1))

5- اصل یا گواهی مدرک پیش دانشگاهی (سالی واحدی یا ترمی واحدی) ‌یا پايان تحصيلات ‌‌دوره دوم متوسطه (3-3-6)

(تاريخ اخذ دوره پيش‌دانشگاهي، یا پایه دوازدهم نظام جدید، بايد حداكثر تا پايان 98/06/31 باشد).

با توجه به برگزاري امتحانات جبراني دوره پيش‌دانشگاهي (براي نظام آموزشي سالي واحدي يا ترمي واحدي) و يا پايه دوازدهم (براي نظام آموزشي 3-3-6) در نيمه دوم شهريور ماه، در صورتي كه پذيرفته‌شدگان در زمان ثبت‌نام حسب مورد موفق به ارائه گواهي پيش‌دانشگاهي و يا گواهي پايان تحصيلات ‌‌دوره دوم متوسطه (نظام آموزشي 3-3-6) نگردند، لازم است تعهدي مبني بر ارائه گواهي فراغت از تحصيل تا تاريخ‌ 98/07/30 در دانشگاه محل قبولي بدهند. بديهي است در صورت عدم ارائه گواهي مذكور تا تاريخ 98/07/30 قبولي آنان لغو مي‌گردد.

6- اصل کارنامه پیش دانشگاهی یا كارنامه تحصيلي پايه دوازدهم

7- رسید تأییدیه مدرک پیش دانشگاهی (با توجه به بخشنامه شماره 460/221446 مورخ 91/10/18 رياست‌ محترم ‌مركز سنجش آموزش‌ و پرورش كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست به همراه تصوير گواهي پيش‌دانشگاهي خود به «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائيديه‌ي تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را درخواست نمايند و رسيد آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند. كليه پذيرفته‌شدگان حتماً نام رشته و مؤسسه آموزش عالي محل تحصيل خود(آدرس دانشکده علوم قرآنی محل تحصیل طبق جدول فوق) را در فرم «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» اعلام نمايند.)

8- اصل یا گواهی مدرک دیپلم یا فرم 602 (گزارش كلي سوابق تحصيلي پايه‌هاي دهم تا دوازدهم) قابل دريافت از دبيرستان محل تحصيل با مهر و امضاي مدير يا معاون اجرايي دبيرستان.

9- اصل کارنامه دیپلم و گواهی سال ماقبل دیپلم؛ یا كارنامه تحصيلي سه سال آخر دبيرستان (پايه دهم تا دوازدهم)

11- مدرک کاردانی فارغ التحصیلان دوره کاردانی ناپیوسته (فوق دیپلم)

2- گواهی انصراف از تحصیل دانشجوی انصرافی، اخراجی (دانشجويان اخراجي آموزشي و يا دانشجوي انصرافي دوره روزانه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي حداكثر تا تاريخ 97/12/25 لازم است فرم انصراف از تحصيل و گواهي تسويه حساب كامل تأييد شده دانشگاه و اداره كل امور دانشجويان داخل ارائه نمايند. (فرم شماره 2 – ص65 دفترچه شماره 1))

13- حکم مرخصی یا موافقت با تحصیل کارمندان دولت و فرهنگیان