ثبت مجله «قرآن فرهنگ و تمدن» دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پایگاه بین المللی DOAJ

  • 1403/08/13 - 09:01
  • - تعداد بازدید: 35
  • - تعداد بازدیدکننده: 34
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

ثبت مجله «قرآن فرهنگ و تمدن» دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پایگاه بین المللی DOAJ

فصلنامه «قرآن، فرهنگ و تمدن» دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، در پایگاه بین المللی DOAJ درج شد.

 نشریه قرآن، فرهنگ و تمدن، فصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است  که توسط دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم (دانشکده علوم قرآنی اصفهان) با همکاری انجمن علمی اعجاز قرآن ایران  از سیاست داوری تخصصی دو سو ناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده است.

در این فصلنامه مقالات پژوهشی ، ترویجی و مروری در حوزه موضوعی قرآن، فرهنگ و تمدن پذیرفته می شود. بررسی و انتشار مقاله در این نشریه مستلزم پرداخت هزینه است و همه مقالات ارسالی باید با نرم افزار مشابهت یاب سمیم نور بررسی شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل شده و پس از آن به دقت مورد ارزیابی قرار می گیرند.

 فصلنامه قرآن، فرهنگ و تمدن ، با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق در نشر (COPE) می­باشد و از آیین ­نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می­نماید. این نشریه تحت مجوز (CC- By 4.0) منتشر می­شود و افراد فقط در صورت استناد به مقاله اصلی منتشر شده در این نشریه می­توانند مطالب آن را مورد استفاده قرار دهند.

فصلنامه قرآن، فرهنگ و تمدن ، در ارزیابی سال 1401 وزارت علوم تحقیقات و فناوری موفق به اخذ رتبه "ب" گردید و همچنین دارای رتبه علمی ISC از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام می باشد.


همچنین شایان ذکر است DOAJ نمایه مجلات دسترسی آزاد است که در سال 2003 توسط دانشگاه لوند کشور سوئد، با 300 مجله دسترسی آزاد راه‌اندازی شد. امروزه این پایگاه داده در برگیرنده 12000 مجله دسترسی آزاد در همه حوزه‌های علمی شامل علوم، تکنولوژی، پزشکی، علوم اجتماعی و انسانی است.

ماموریت اصلی این پایگاه افزایش رویت‌پذیری، شهرت، استفاده بیشتر از مجلات دسترسی آزاد بدون محدودیت‌های جغرافیایی و زبانی است. بدون نیاز به ثبت نام کاربر و رعایت استانداردهای کیفی مجلات، مثل انجام داوری همتا و کنترل کیفی مقاله.
DOAJ متعهد است که کاملا مستقل باشد و تمام خدمات و فرا داده خود را به صورت رایگان برای استفاده همه ارائه کند. در سال 2015، DOAJ معیارهای ورود را به روز کرده و گسترش داد. در اواخر دسامبر سال 2017، 5000 مجله از مجموع 11600 مجله را به دلیل بررسی مجدد از مجموعه خارج کرد. با وجود این پاک‌سازی، تعداد مجلات موجود در DOAJ افزایش یافته و تا فوریه سال 2019 به 12728 مجله رسیده است.

دریافت DOAJ برای مجلات علمی، مقدمه‌ برای بین المللی شدن مجله است، از این رو اهمیت این مسئله روشن می‌گردد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 1411
کلمات کلیدی
مدیر سایت ایحا
خبرنگار

مدیر سایت ایحا

تنظیمات قالب