کاربردها و ظرفیت های هوش مصنوعی در دانشگاه علوم ومعارف قرآن کریم بررسی شد
نشست مشترک مدیران و مسئولان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با دکتر فرجامی، استاد برجسته هوش مصنوعی دانشگاه قم، با بررسی راه کارهای ورود به این فناوری و استفاده از ظرفیت های موجود در این حوزه، برگزار شد.
مهندس علی دلیران مدیر فناوری ارتباطات و اطلاعات دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در تشریح این خبر اظهار کرد: در جلسهای با حضور دکتر فرجامی، نقشه راهی جهت استفاده از ظرفیتهای هوش مصنوعی در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بررسی شد.
وی افزود: این نقشه راه با هدف تفسیر و تحلیل مفاهیم قرآنی، آموزش هوشمند قرآن کریم، و توسعه ابزارهای دیجیتال طراحی شده است.
دلیران گفت: از نکات مهم این طرح، تأکید بر نقش فناوریهای نوین در تفسیرپذیری و آموزش تعاملی قرآن کریم، با بهرهگیری از مدلهای زبانی بزرگ و تکنیکهای دادهکاوی است.
وی بیان کرد: دکتر فرجامی در این نشست بر اهمیت تطبیق اصول اخلاقی هوش مصنوعی با ارزشهای اسلامی و توسعه زیرساختهای فنی برای اجرای موفقیتآمیز این برنامه تأکید کرد.
مدیر فناوری ارتباطات و اطلاعات دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تصریح کرد: این گام میتواند دانشگاه را در بهرهبرداری از هوش مصنوعی جهت ارتقای آموزش و پژوهش قرآنی به جایگاهی پیشرو برساند.