حجت الاسلام و المسلمین دکتر شریفی:
در چند سال اخیر ورود به حوزه نشریات علمی پژوهشی در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بالاتر از نرم کشوری است.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر شریفی رییس دانشگاه قم به عنوان سخنران ویژه مراسم اختتامیه هفته پژوهش دانشگاه علوم معارف قرآن کریم گفت: اکنون در وزارت علوم 1490 نشریه پژوهشی داریم که از این تعداد 827 نشریه در حوزه علوم انسانی میباشد که نشان میدهد ظرفیت بسیار بالایی در حوزه علوم انسانی در کشور وجود دارد که در مقایسه با نشریات فنی مهندسی (231 نشریه) آمار قابل توجهی است؛ اما این رتبه، هم کشوری و هم بین المللی رنکینگ پژوهشی در علوم انسانی جایگاه مطلوبی ندارد. مثلا رتبه ما در رشته های فنی مهندسی در پایگاه استاپوس 15 می باشد ولی در علوم انسانی رتبه 47 می باشد که جایگاه مناسبی نیست.
مزیت جمهوری اسلامی آنجایی است که پیام انقلاب اسلامی آنجاست آن جایی که همه هویت ما در آن است، هیچ رتبه مطلوبی نداریم. از نظر زبان فارسی حرکت خوبی در کشور شده است و برای این فرمایش مقام معظم رهبری محقق بشود که فرمودند: دانشگاههای ما و مراکز علمی ما باید کار بکنند که آینده اگر کسی خواست با لبههای علم تماس پیدا کند، خودش را نیازمند بداند که زبان فارسی را آموزش ببیند.
تا قبل از دولت سیزدهم 101 نشریه به زبان فارسی در پایگاه های استنادی بین المللی نمایه شده بود، که در این دو سال اخیر 47 نشریه اضافه شده است که البته مشوقهای بسیار خوبی به نشریات فارسی که جایگاه بین المللی پیدا کنند از طرف وزارت علوم اعطا می گردد.
در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم که به برکت این مدیریت جهادی که در این چند سال حاکم است و غیر قابل مقایسه با فضای قبل می باشد، اتفاقات خوبی رقم خورده است مانند ورود به نشریات پژوهشی که از نرم کشوری هم بالاتر است و همچنین تعداد بالای مقالات اعضای هیات علمی، همچنین حضور دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در کنگره علوم اسلامی و کمیسیون قرآن و علوم انسانی. با توجه به این ظرفیتهای خوب از معاونت پژوهش دانشگاه انتظار می رود یک عزم جدی برای بین المللی کردن نشریات پژوهشی دانشگاه صورت پذیرد.
شریفی در ادامه خطاب به دانشجویان گفت: در این مدت نظریه پرداز یا پژوهشگری را نمی شناسم مگر اینکه اهل سخت کوشی فوق العاده بود، همچنین در این مدت نظریه پرداز یا پژوهشگری را نمی شناسم که قبل از نظریه پردازی، نظریه شناس خوبی باشد.